Bli en del av den internationella konversationen i din bransch

Det pågår en diskussion i din bransch, om ämnen som är angelägna för företagen som arbetar där. Den pågår i alla branscher och platsen för konversationen är den internationella fackpressen.

Den som vill synas på marknaden behöver ta plats i fackpressen. Jag har arbetat i mer än 20 år med att hjälpa svenska företag synas i internationella branschtidningar som arbetar på engelska.

Numera samarbetar jag även med INS, ett specialistföretag som ger dig tillgång till hela världens fackpress med alla dess språk. Företaget har världens största databas med fackpress med över 100,000 titlar. Behöver du få ut en pressrelease till medier på engelska, franska, tjeckiska och kinesiska på samma gång? Inga problem, det fixar INS. 

Fackpress finns för alla nischer i alla branscher, även din. Här samlas individer som är intresserade av ett specifikt ämnesområde. Facktidningsförlagen har tillbringat decennier med att förfina sina listor. Du kan därför vara säker på att personerna som läser artiklarna ingår i din målgrupp

Utöver mitt samarbete med INS fortsätter jag med att producera B2B content på engelska för webb, sociala medier och andra kanaler, med inriktning på teknik.

Vill du veta mer om internationell fackpress? Läs min intervju med Ben Idström, VD för INS, där han berättar om möjligheterna till publicitet i den internationella fackpressen.

När Alfa Laval behövde hjälp med lanseringen av en ny pulvermixer, då vände man sig till INS. Resultatet blev publicitet i 59 branschtidningar på 13 olika språk, med en  räckvidd på 12,8 miljoner. 

Hos Alfa Laval uppskattar man särskilt INS skräddarsydda medialistor och det stora kontaktnätet, vilket gör att budskapen konsekvent går till rätt mottagare. 

För mer information, klicka här.

Hos Nokia kontaktade man INS när man ville ha hjälp med att nå ut till beslutsfattare i i flera olika branscher i Tyskland med information om privata nätverkslösningar. 

Genom att anpassa materialet för olika branscher lyckades INS hitta 450 relevanta facktidningsredaktörer, trots att man enbart arbetade på ett språk. Resultatet blev publicitet i 13 facktidnings, med en sammanlagd räckvidd på över en miljon. 

För mer information, klicka här.