PR i branschtidningar runt hela världen, på alla språk

Öka trovärdigheten i ditt budskap – använd fackpressen

Alla språk – alla branscher

Ditt budskap får betydligt större trovärdighet i fackpressen, jämfört med om det publiceras i en kanal som du själv kontrollerar.

Dessutom når du många fler.

Fackpressen är den plats där branschen delar sina nyheter. Genom att läsa fackpress hänger man med i den tekniska utvecklingen. Industrins beslutsfattare läser teknisk fackpress.

Det finns tusentals facktidskrifter som är specialiserade på sina respektive nischer, ofta mycket smala. Här hittar du de beslutsfattare som är intresserade av din teknik. Förlagen arbetar kontinuerligt med att uppdatera sina register för att se till att de mest relevanta individerna i branschen står med på prenumerantlistan.

Om du vill ha ut dina nyheter i internationell fackpress behöver du veta vilka medier som finns, vilka journalister som arbetar där och vilket material de vill ha. Det är detta som INS Trade Media Service under lång tid har specialiserat sig på.

INS är inriktat på att distribuera nyheter till internationell teknisk fackpress. Man har en databas med omkring 100,000 titlar av fackpress på olika språk i alla branscher. Även om det kanske finns specialpress för din bransch på svenska så finns det med största sannolikhet mer specialiserade titlar på engelska, tyska eller kinesiska.

Medierna väljs ut omsorgsfullt av INS erfarna konsulter för att ge din nyhet de bästa förutsättningarna. Pressreleaserna skrivs för att få största genomslaget. Journalisterna vet att material från INS har det innehåll och den kvalitet som de efterfrågar.

 

100,000 facktidningar 

Exempel på kampanjer

Livsmedels–tillverkning

Alfa Laval

Maskinverktyg

Hermle

Telekommunikation

Nokia

Marin industri

Steerprop

Automation

Thyssenkrupp Materials Services

Processindustri

Alfa Laval

Metallindustri och tillverkning

SSAB; Hermle

Papper och förpackningar

Iggesund, Walki, UPM

Miljö och hållbarhet

Sulapac, SSAB, Iggesund

INS Trade Media Service

6th floor, Iso Roobertinkatu 20-22

FI-00120 Helsinki, Finland

ins.fi

INS Trade Media Service

Rådmansgatan 52

SE-11357 Stockholm, Sweden

johan.sjoberg@ins.se